Rietdekkersbedrijf Andras

Werkwijze

De kwaliteit van het riet is enorm belangrijk. Dit beïnvloed niet alleen hoe uw dak eruit ziet, maar ook de levensduur.  Ons riet wordt geleverd door bedrijven die hoog scoren op de kwaliteitscriteria. Vervolgens kijken wij hoe deze perfect op uw huis zal passen en maken wij een uitgebreide analyse. 

Dan kan het dekken eindelijk beginnen: wanneer wij klaar zijn, ziet uw nieuwe dak er chique uit, is brandveilig en heeft een goede isolatiewaarde.

32154633 1

\\\ Wat u van ons en uw rieten dak kunt verwachten

Onze waarde

Beste kwaliteit rieten daken

Ons riet komt van bedrijven met een hoge kwaliteitscriteria. Het riet kan hergebruikt worden en is daardoor milieuvriendelijk. Riet is ook een echt natuurproduct. Een traditioneel rieten dak van de beste kwaliteit kenmerkt zich door verschillende belangrijke eigenschappen. Denk hierbij aan het esthetische effect en ook aan de functionaliteit.

Onze materialen

Materiaalkeuze

Natuurlijk is de materiaalkeuze erg belangrijk. Wij gebruiken alleen hoogwaardig riet dat afkomstig is uit ons eigen land, maar ook buiten onze landsgrenzen. Het gekozen riet moet land en stevig zijn met zo min mogelijk knopen.

Ons steentje

Duurzaamheid

Het spreekt voor zich dat een goed geïnstalleerd rieten dak een lange levensduur moet hebben. De rietdekkers van Andras zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit met het oog op duurzaamheid. Hierbij zorgen wij ook voor een minimale impact op het milieu.

Onze inzichten

Dakconstructie

Onder de meest oogverblindende rieten daken schuilt een goede dakconstructie. Bijvoorbeeld een goed gesloten constructie met een dichte ondergrond. Een goede dakconstructie zorgt stabiliteit van het rieten dak en voorkomt daarbij ook het risico van doorhangen.

Onze toegevoegde waarde

Isolerende werking

Rieten daken geven als natuurlijk product al een uitstekende isolatiewaarde en hoogwaardige dampwerende eigenschappen. Hierdoor bespaart u op uw energierekening! Het kan voorkomen dat extra isolatiemateriaal moet worden toegevoegd – bijvoorbeeld een dampdichte folie – om aan de energienormen te voldoen.

Onze expertise

Vakkundige installatie

Het laat zich al raden dat de installatie van een rieten dak het werk is voor vakmensen met genoeg ervaring. Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit. Met zorg voor de correcte hellingshoek en ventilatie.

Periodiek onderhoud van uw rieten dak is noodzakelijk om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Rietdekkersbedrijf Andras

Traditioneel vakgebied

Rieten daken worden al eeuwen lang gebruikt als natuurlijke bescherming tegen het typische Nederlandse weer. Door de tijd heen is er echter wel vernieuwend materiaalgebruik voor de meest uiteenlopende woonwensen. Dit komt mede door de intrede van geïntegreerde zonnepanelen.

Rietdekken blijft ondanks technologische vooruitgang nog steeds ambachtelijk werk, dat door specialisten moet worden uitgevoerd. Andras is een moderne rietdekker met de praktijkervaring die u nodig heeft voor de natuurlijke bescherming tegen weer en wind voor uw rieten dak.

Rietdekkersbedrijf Andras

Professioneel advies

Welk rieten dak bij een huis past verschilt sterk per woning en wat u wilt dat het dak aanbiedt. Voor de optimale, chique look stellen wij een plan op en bespreken dat met u. Zo krijgt u het allerbeste uit uw rieten dak.

Vakmanschap

Wij werken alleen met professionele werknemers met een diploma in het dekken. Daardoor kunt u altijd rekenen op een dak dat de maximale tijd meegaat en goed onderhouden zal worden.

Rietdekkersbedrijf Andras

Rieten dak onderhouden

Bent u de trotse bezitter van een rieten dak? Dan weet u dat het onderhouden van de dakbedekking van essentieel belang is. De mooie ambachtelijke constructie vraagt nu eenmaal om specifieke aandacht en zorg.

Door periodieke inspecties uit te voeren kunnen wij tijdig eventuele beschadigingen ontdekken en direct verhelpen. Onderhoud is ook noodzakelijk om mos, algen en andere organische materialen te verwijderen.

Tijdig ingrijpen met onderhoud kan de levensduur van uw rieten dak verlengen. Kortom, het onderhoud is niet alleen van belang voor het behoud aan schoonheid, maar ook om de functionaliteit te beschermen op de lange termijn.

\\\ Contact - Rietdekkersbedrijf Andras

Neem direct contact op

Contactgegevens

\\\ Vraag direct uw offerte aan

\\\ Instagram