Rietdekkersbedrijf Andras

Werkwijze

De kwaliteit van het riet is enorm belangrijk. Dit beïnvloed niet alleen hoe uw dak eruit ziet, maar ook de levensduur.  Ons riet wordt geleverd door bedrijven die hoog scoren op de kwaliteitscriteria. Vervolgens kijken wij hoe deze perfect op uw huis zal passen en maken wij een uitgebreide analyze. Dan kan het dekken eindelijk beginnen: wanneer wij klaar zijn ziet uw nieuwe dak er chique uit, is brandveilig en heeft een goede isolatiewaarde.

\\\ Wat u kunt verwachten

Onze materialen

Beste kwaliteit riet

Ons riet komt van bedrijven met een hoge kwaliteitscriteria. Het riet kan hergebruikt worden en is daardoor milieuvriendelijk. Riet is ook een echt natuurproduct.

Onze ervaring

Professioneel advies

Welk rieten dak bij een huis past verschilt sterk per woning en wat u wilt dat het dak aanbied. Voor de optimale, chique look stellen wij een plan op en bespreken dat met u. Zo krijgt u het allerbeste uit uw rieten dak.

Onze kunde

Vakmanschap

Wij werken alleen met professionele werknemers met een diploma in het dekken. Daardoor kunt u altijd rekenen op een dak dat de maximale tijd meegaat en goed onderhouden zal worden.