Rietdekkersbedrijf Andras

Nieuw dak

Riet wordt al eeuwenlang gebruikt als dakbedekkingsmateriaal. Rieten daken hebben hoge isolatiewaarden en zijn relatief duurzaam. Dit natuurproduct geeft woningen een landelijk en luxueuze uitstraling. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te voorzien van een rieten dak. Deze daken worden vaak gezien als de kroon op bouwwerken als villa’s, landhuizen en ander soort gebouwen. Het plaatsen van een rieten dak is een ware ambacht, gelukkig staan wij voor u klaar. Bent u van plan om een nieuw rieten dak te plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, onze professionals helpen u graag.

12 1

\\\ Voordelen van rieten daken

Voordeel

Isolatie

Rieten daken hebben van nature een goede isolatiewaarde. De holle stengel zorgt ervoor dat de woning koel blijft in de zomer en warm blijft in de winter. Natuurlijk is het sterk aan te raden om uw dak extra te isoleren, maar deze eigenschap van rieten daken kan al geld besparen op de energierekening!

Voordeel

Ecologisch

Rieten daken hebben tevens ecologische meerwaarde. Riet is een natuurproduct en kan na de levensduur eenvoudig gerecycled worden. Hierbij kunt u denken aan het produceren van nieuwe duurzame grondstoffen of lompen van houtvezels. Dit betekent dat het kiezen voor een rieten dak een bewuste keuze is!

Voordeel

Charme

Rieten daken zien er fantastisch uit. Dit is natuurlijk onze mening, maar als u overweegt om een rieten dak te plaatsen dan zal de charme van zo’n dak zeker een rol spelen. Een rieten dak geeft woningen een landelijke, luxueuze en authentieke uitstraling, waarvan u jarenlang kunt genieten!

Ook een nieuw, rieten dak?

Geïnteresseerd in wat de natuurlijke, goede, rieten daken te bieden hebben? Neem dan direct contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo kunnen wij u de beste service bieden. Twijfelt u nog? Wij geven u advies of een rieten dak goed bij uw prachtige huis zal passen.

12 1
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

\\\ Voordelen van rieten daken

Factor

Hellingshoek van het dak

De helling van het dak is erg belangrijk, dit bepaalt namelijk hoe snel water van het dak wordt afgevoerd. Hellingen van 45 graden of steiler zijn ideaal om te zorgen dat het dak snel droogt.

Factor

Zon en luchtstroming

Licht en lucht zorgen ervoor dat het rieten dak sneller droogt. Door snelle droging is de kans op algen en mossen minder, waardoor het dak minder onderhoud nodig heeft en de levensduur van het riet wordt bevorderd.

Factor

Onderhoud aan het dak

Onderhoud aan het rieten dak is essentieel voor de maximale levensduur. Zo kunt u nog lang van uw rieten dak genieten. Wilt u meer informatie over het onderhoud aan een rieten dak? Klik dan hier!

\\\ Contact

Neem direct contact op

Contactgegevens

\\\ Instagram