Rietdekkersbedrijf Andras

Over ons

Rietdekkersbedrijf Andras is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van rieten daken. Wij werken volgens de modernste technieken en richtlijnen, met een gevoel van ambacht. Kwaliteit, duurzaamheid en keurigheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • nieuwbouw
  • renovatie
  • onderhoud
  • reparatie
  • timmer- en isolatiewerk.

Hierbij gebruiken wij onze jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit vakmensen die het beste zijn in hun werk. Wij zijn gespecialiseerd in alle gebieden van het rieten dak.

Als u vragen of interesse heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met een professioneel, goed uitziend dak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om eens persoonlijk kennis met u te maken.

687134741

Rietdekkersbedrijf Andras

Reviews

Jeroen P.
Lees verder
Rietdekkersbedrijf Andras heeft een nieuw rieten dak geplaatst op onze woonboerderij waar we ontzettend blij mee zijn. Alles is vakkundig uitgevoerd, binnen de afgesproken tijd en ook nog eens tegen een schappelijke prijs. Wij hebben daarom ook gekozen om het onderhoud bij Andras uit te laten voeren.
Richard K.
Lees verder
Super service! Ons rieten dak was toe aan renovatie. Ze kwamen eerst kosteloos ter plekke kijken. Daarna hebben we een duidelijke en scherpe offerte gekregen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd waarbij ook alle troep meteen afgevoerd werd.
Monique H.
Lees verder
Heldere communicatie en komen afspreken wél na! Wij blijven bij deze partij en raden ze iedereen die een rieten dak wil aan.
Suzanne & Wim J.
Lees verder
Wij hebben eerst een aantal offertes bij diverse bedrijven opgevraagd. Die van Rietdekkersbedrijf Andras vonden wij het meest transparant over kosten, mogelijkheden en voorwaarden. Gedurende het plaatsen is alles conform afspraak en tevredenheid uitgevoerd.
Wouter H.
Lees verder
Eerlijk advies gekregen over schade aan mijn rieten dak. Ze denken echt met je mee, bieden alle mogelijkheden maar geven ook aan wat het beste is voor jou! Dit kon ik erg waarderen en ik daarom ook gekozen voor Andras. Uiteindelijk een goede keuze, want ik heb alleen maar lof over deze vriendelijke mensen!
Bryan T.
Lees verder
Andras is vriendelijk en oprecht. Geen grote praatjes, als er iets afgesproken wordt dan komen ze het ook echt na. Wij zitten daarom al jaren bij Andras als het gaat om onderhoud van onze rieten kap.
Previous
Next